Despre noi
Produse
Noutati
Contact
Tehnologie
Pendule de semineu Pendule de semineu
Lampi Tiffany Lampi Tiffany
Statuete Mitologice Statuete Mitologice
Statuete Clasice Statuete Clasice
Pasari si animale Pasari si animale
Busturi Busturi
¤ Despre noi
" o privire furisa, insa mereu reluata...si totul devine armonie in mine... "

Orice obiect făurit de om conţine in esenţa lui ceva sacru, ceva din lăuntrul nostru atat de profund si de misterios in acelaşi timp. Cu cat mai mult atunci un obiect de artă, pentru realizarea căruia se mizeaza aproape total pe resursele lăuntrice?

El raspandeşte atunci in jurul lui ceva din aura celui care l-a făurit, incitand prin graţie, echilibru şi eleganţă. O oprire in timp, mai ales in acest secol in care pare că ne controleaza tot mai mult un ceas.

Iată de ce, a ne inconjura de obiecte create cu smerenia dăruirii depline a celui care le-a infiripat, indiferent daca sunt obiecte strict uzuale ori oferite doar unui deliciu estetic, ele constituie o modalitate stringentă menţinerii unei armonii absolut necesare sufletului. Fără această armonie, in căutarea căreia se ascunde insuşi sensul unei vieţii, totul se preschimbă in rătăcire şi haos.

Tocmai de aceea sculpturile oferite de noi pot constitui adevărate oaze ale inimii, un izvor de improspătare spirituală, absolut necesare pentru succesul viitor al oricărui demers personal.

Colectia noastra consta din peste 350 de replici dupa sculpturi celebre ale caror originale sunt gazduite in renumite colectii particulare sau in marile muzee ale lumii deschise publicului.Toate lucrarile oferite sunt 100% realizate si finisate manual cu o deosebita grija artistica.

Paleta de lucrari de sculptura oferita acopera perioada antica, arta clasica, stilurile Art Deco, arta moderna, etaland splendorile lumii vechi si ale epocii moderne.

Ele sunt confectionate din bronz de inalta calitate, fiind realizate dupa aceleasi tehnologii ("lost wax technique") ca si modelele originale. Patina acestora este inchisa la culoare, cu calde nuante de portocaliu-auriu sau rosu, nuante pe care numai bronzul adevarat poate sa le ofere si care se maturizeaza odata cu trecerea timpului. Aceste compozitii se deschid spre atmosfera calma, datatoare de liniste si armonie.

Postamentul acestor lucrari este realizat din marmura de inalta calitate si cu reale valori estetice.

Colectia oferita isi largeste rapid si constant gama de teme si stiluri, avand grija ca acestea sa se faca evidente in ambianta rafinata a interioarelor casei Dvs.

Veti descoperi siluete animate de expresia vietii astfel incat finalul vizual al sculpturii face imposibila distinctia intre formele reale si cele imaginare ale artistului. Unde se opreste realul si unde continua iluzia realului este imposibil de distins.

NEWSLETTER
Inscrieti-va in newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte sau urmariti-ne pe www.facebook.com/statuetedinbronz
COMANDATI ACUM
Daca doriti sa comandati unul dintre produsele noastre va rugam sa ne transmiteti un email la adresa ana.margean@contrade.ro sau sa ne contactati la telefon 0268-420190 sau 0730-644994.
OPINIA TA
Opinia ta conteaza si de aceasta am dori sa o aflam. Nu ezita in a ne dezvalui parerile tale referitoare la acest site pentru a ne ajuta sa il imbunatatim.